دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو مسما با مرغ به روش مخصوص گیلانی
اگر شما هم نام خورش آلو مسما را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو مسما با مرغ به روش مخصوص گیلانی
در این قسمت طرز تهیه آلو مسما که یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی است را آموزش می دهیم
مواد لازم برای تهیه خورش آلو مسما :
مرغ :♦: برای هر نفر یه تکه
آلو قیسی :♦: برای هر نفر 2 تا 3 عدد
آلو سیاه :♦: برای هر نفر 2 تا 3 عدد
پیاز :♦: 2 عدد
شکر :♦: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه :♦: به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو مسما با مرغ به روش مخصوص گیلانی
طرز تهیه خورش آلو مسما :
مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,
و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت که مرغ و آلو کاملا” پخت پیاز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.
دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو مسما با مرغ به روش مخصوص گیلانی
میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.
بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقیقه ) غذای ما آماده است.
این خورش باید آب کمی داشته باشد.
طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه, ملس می باشد.
گر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
نگذارید پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.