سرفه خشک ,سرفه خشک در شب,سرفه خشک و بدون خلط,سرفه خشک در کودکان,سرفه خشک بعد از سرماخوردگی,سرفه خشک کودکان در شب,سرفه خشک در بارداری,سرفه خشک شبانه
سرفه خشک و پی در پی می تواند احساس خستگی در فرد ایجاد کرده و گاهی اوقات نیز با دندان درد همراه بوده و راه های هوایی شما بیشتر تحریک می شود. سرفه هنگامی رخ می دهد که سلول ها در امتداد عبور هوا تحریک شده و موجب بروز این مشکل می شود. نتیجه آن است که هوا در ریه ها تحت فشار زیاد بوده و مجبور است با فشار خارج شود. در هوای سرد، اغلب مردم از یک سرفه مزمن رنج می برند که می تواند سرفه خشک یا سرفه سینه باشد. سرفه خشک هم به عنوان سرفه ماندگار، سرفه تحریک کننده یا سرفه ای که شب هنگام رخ می دهد ، شناخته شده است. سرفه کولیت هم به عنوان یک سرفه خفیف یا سرفه مولد توصیف شده است.
در این مطلب از سایت جسارت در مورد سرفه خشک صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
سرفه مداوم عذاب آور است و میتواند کاملا باعث آشفتگی شود. اساسا دو نوع سرفه وجود دارد. نوع اول سرفه خلط دار است که سعی میکنید خلط یا عفونت درون سینهتان را با سرفه بیرون بریزید که در واقع نوع خوب آن است و میتوان با خوردن شربت خلط آور به این فرآیند کمک کرد. در طرف دیگر، سرفه خشک وجود دارد که باید هر چه سریعتر آن را فرو بنشانید چون میتواند کاملا مزمن و ماندگار باشد.
سرفه خشک اغلب به خاطر آلرژی، سرماخوردگی، یا حتی بودن در محیط غبار آلود به وجود میآید.
نشانه های سرفه خشک چیست؟ احساس تنگی در راه های هوایی عدم وجود مخاط همراه با سرفه عدم خس خس قفسه سینه و یا تراکم سرفه های مضر و خشک ممکن است درهنگام شب بیشتر شود. گاهی اوقات سرفه خشک می تواند به مدت چند روز یا ۱-۲ هفته دارای علائمی مانند سرفه سرماخوردگی باشد. علائم سرفه خفیف با علائم سرفه سینه متفاوت است، به عنوان مثال قفسه سینه پر شده، مشکلات ناشی از سرفه کردن و مخاط وجود دارد. برای درمان موثر سرفه خشک، تشخیص و تفاوت بین سرفه های مختلف مهم است. به این ترتیب شما می توانید درمان مناسبی برای سرفه خود داشته باشید.
سرفه های حاد و خشک را می توان به دو دلیل عفونت (ناشی از عفونت) و علل غیر عفونی تقسیم کرد. علل عفونی سرفه حاد و خشک شامل عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی (سرماخوردگی)، عفونت های سینوسی، برونشیت حاد و پنومونی هستند. علل سرفه غیر عفونی شامل برانگیختگی بیماری های مزمن مانند برونشیت مزمن، آمفیزم، آسم و آلرژی های محیطی است. علل سرفه خشک بستگی به عواملی مانند عوامل محیطی، شرایط درون ریه ها، شرایط عبورهوا از ریه ها به خارج ، شرایط درون حفره قفسه سینه، ریه و علل گوارش دارد. همچنین مواد شیمیایی و مصرف سیگار هم رایج ترین علت سرفه مزمن است. از دیگر عوامل تحریک کننده سرفه عبارتند از گرد و غبار، گرده، حیوانات خانگی، مواد معدنی، مواد شیمیایی صنعتی و آلودگی، دود و رطوبت پایین. همچنین مشکلات مربوط به ریه ها،از موارد شایع و غیر معمول سرفه مزمن است. شایع ترین علت سرفه مزمن ناشی از سرطان ریه ، سارکوئیدوز، بیماریهای بافت ریه و نارسایی احتقانی قلب یا ایجاد مایع مضر در ریه ها است. عفونت مزمن سینوسی، سرفه های مزمن پس از زایمان، بیماری های گوش خارجی، عفونت های گلو و استفاده از داروهای مهارکننده ACE برای فشار خون بالا، در سرفه مزمن دخیل هستند. علاوه بر فرآیندهای بیماری در ریه و هوا، علائم و نشانه های بیماری در سایر نقاط داخل حفره قفسه سینه نیز ممکن است منجر به سرفه شود. شرایط درون قفسه سینه که باعث سرفه مزمن می شوند شامل سرطان، رشد غیرمعمول گره لنفاوی و افزایش غیر طبیعی آئورت است.تنها علت سرفه مزمن که اغلب نادیده گرفته میشود شامل ریفلاکس معده است یعنی زمانی که اسید از معده به مری می آید. این وضعیت غیرطبیعی می تواند باعث تحریک مری و حنجره شده و منجر به تولید رفلکس سرفه می شود.
بیشتر بخوایند :
در این مقاله ما مشتاق صحبت در مورد سرطان استخوان است. ما امیدواریم که این امر برای عموزاده های گرامی شما اهمیت داشته باشد. تغییرات و تغییرات ژنتیکی سلول ها موجب افزایش تکثیر سلول های غیرمجاز و وقوع سرطان در اندام های بدن و استخوان می شود. سرطان استخوان می تواند به هر یک از استخوان های بدن آسیب برساند. سرطان استخوان یا تومور استخوانی ممکن است تومور اولیه استخوانی باشد، که در اصل از استخوان یا متاستاز استخوان است که می تواند از قسمت دیگری از بدن به استخوان گسترش یابد. معمولا متاستاز استخوان ناشی از پروستات، تیروئید، پستان، سرطان ریه و کلیه است.
سرطان زانو چیست؟
تغییرات و تغییرات ژنتیکی سلول ها موجب افزایش تکثیر سلولی غیر کنترل شده و ایجاد سرطان در اندام های بدن یا استخوان می شود. سرطان استخوان می تواند به هر یک از استخوان های بدن آسیب برساند. سرطان استخوان یا تومور استخوانی ممکن است تومور اولیه استخوانی باشد، که در اصل از استخوان یا متاستاز استخوان است که می تواند از قسمت دیگری از بدن به استخوان گسترش یابد. معمولا متاستاز استخوان ناشی از پروستات، تیروئید، پستان، سرطان ریه و کلیه است.
نشانه های سرطان زا
درد معمولا شایع ترین بیماری است که بر استخوان سرطانی اثر می گذارد. در ابتدا ممکن است درد دائمی در شب نداشته باشد و در طول شب شدیدتر شود اما در طول زمان دائمی می شود. همچنین درد با فشار روی استخوان سرطانی، مانند سرطان استخوان در پا، شدیدتر می شود، در حالی که راه رفتن، درد بیشتری احساس می شود. با پیشرفت سرطان استخوان در ناحیه پا، درد به طور دائم احساس می شود، با فعالیت شدیدتر و ممکن است دچار سوزش شود. درد در تومور یا در مفصل های اطراف احساس می شود. اگر سرطان استخوان در تیبیا (استخوان بزرگ بین زانو و مچ پا) باشد، معمولا بر روی پا، زانو و مچ پا تاثیر می گذارد. با توسعه سرطان استخوان، علاوه بر درد، تورم نیز مشاهده می شود. بسته به محل تومور، جرم ممکن است قابل لمس باشد. به عنوان مثال، سرطان استخوان در پا می تواند به صورت توده ای در پا احساس شود. این تومور بسته به محل و محل تومور و تاثیر منفی بر اندام های مجاور، می تواند دردناک و بدون درد باشد. به عنوان مثال، یک تومور بزرگ در این ناحیه می تواند فشار روی اعصاب، تورم مفصل های مجاور و التهاب در پای پایینی ایجاد کند. بسته به نوع تومور، حجم رشد، سفت و سخت یا نرم، قابل جابجایی یا غیر قابل جابجایی است. سرطان استخوان می تواند استخوان را تضعیف کند و خطر شکستگی استخوان را افزایش دهد. کسانی که سرطان استخوان را شکسته اند، درد شدید را در یک پا که مدت ها دردناک بوده است، توصیف کرده اند.
سرطان بدخیم یا خوش خیم زانو
بیشتر تومورهای استخوانی غیر سرطانی هستند. این تومورهای خوش خیم تومورهای خوشخیم هستند و تومورهای سرطانی به عنوان تومورهای بدخیم شناخته می شوند. تومورهای خوش خیم معمولا نابود نمی شوند. سلول های تومور بدخیم استخوان ممکن است از طریق جریان خون یا سیستم لنفاوی به سایر نقاط بدن گسترش یابد. این متاستاز متاستاز نامیده می شود. هنگامی که استخوان از بدن تومور رشد می کند، تومور ممکن است از استخوان به وجود آید یا ممکن است از یک بافت دیگر حاصل شود، اما تومور به دلیل رشد یا متاستاز سلول ها به استخوان رسیده است. اگر منشا تومور خود استخوان باشد، آن تومور اولیه استخوان نامیده می شود.
Stomatitis می تواند به دلیل طیف وسیعی از عوامل مختلف که با یکدیگر همپوشانی دارند رخ می دهد. اغلب این بیماری به علت زخم، عفونت، آلرژی و یا بیماری های پوست رخ می دهد. شایع ترین علل عبارتند از: • آسیب های ناشی از پروتز های بد یا پروتز های پروتز، گزش در چانه، زبان، لب ها و جراحی • درمان سرطان یا شیمی درمانی • عفونت ویروسی مانند تبخال • عفونت قارچی مانند سرخک • هر گونه بیماری مرتبط با خشکی دهان • سیگار کشیدن و یا تنباکو جویدن نمونه های دیگر عبارتند از: • عفونت های باکتریایی • عفونت های منتقله از راه جنسی • کمبود و یا ضعف سیستم ایمنی • تحریک شیمیایی قوی • استرس • برخی از بیماری ها مانند بیماری Behjet، بیماری کرون و لوپوس. • مواد مخدر شامل داروهای سولفا، داروهای ضد صرع و برخی از انواع آنتی بیوتیک ها هستند. • کمبود مواد غذایی • واکنش های آلرژیک • سوختگی ناشی از غذاهای گرم و نوشیدنی به طور کامل درمان استوماتیت، مهم است که علت آن را تشخیص دهید.
التهاب دهان و تشخیص آنتشخیص به طور کامل وابسته به علت استوماتیت است. معاینات مرتبط شامل معاینه فیزیکی است، زیرا پزشک، از طریق معاینه، اطلاعات زیادی در مورد ظاهر و توزیع زخم ها به دست می آورد. سایر آزمایشها عبارتند از: • سواب ها، هر دو باکتری و ویروسی • بافت ناخن یا استفاده از سواب برای عفونت های قارچی • بیوپسی • آزمایش خون • تست پچ برای شناسایی آلرژی ها پزشک همچنین به تاریخچه بیمار اشاره می کند. برای دیدن اینکه آیا داروهای که در حال حاضر استفاده می شوند یا قبل از آن دچار استوماتیت شده اند. دکتر همچنین درباره تاریخ روابط جنسی و سیگار کشیدن سوال می کند. بیماری های دیگر می تواند باعث ایجاد استوماتیس شود، بنابراین تحقیق و تشخیص حصول اطمینان از اینکه پزشک در مورد درمان به خوبی مطلع است.التهاب دهان و درمان آنشرایط استوماتیت بستگی به شیوع بیماری دارد. علت اصلی این بیماری مهم است، زیرا استوماتیسم ناشی از این موارد است: • آلرژی: اگر استوماتیت به علت آلرژی ایجاد شود، پزشک به نوع آلرژی نگاه می کند و سعی در حل آن دارد. • عفونت: اگر استوماتیت ناشی از عفونت باشد، بسته به نوع عفونت ممکن است نیاز به درمان های خاص و داروها باشد. • بیماری: اگر یک بیماری خاص علت استومایت است، پزشک بیماری را شناسایی و درمان می کند. • فقدان غذا: پزشک می تواند با تغذیه و رژیم غذاییتان مقابله کند.التهاب خوراکی و درمان موضعیدرمان های موضعی که به طور مستقیم به ناحیه پوست اعمال می شوند، نشان داده شده است که درد و میزان بهبودی را کاهش می دهند. انواع درمان های موضعی عبارتند از: • کورتیکواستروئیدهای موضعی: آنها اغلب به عنوان محلول شستشو استفاده می شوند و علائم مصرف، نوشیدن و صحبت کردن بدون درد و ناراحتی را از بین می برند. . • آنتی بیوتیک های موضعی: این داروها اغلب ژلاتین یا قابل شستشو و حاوی ترکیبات ضد التهابی و آنتی بیوتیک هستند. بیحسی موضعی: این داروهای بیهوشی است و برای تسکین درد به طور مستقیم در ناحیه زخم استفاده می شود. • Konka: یک محصول غیر نسخه ای است که لایه ای از علائم کششی را برای زخم های دهانی ایجاد می کند و درد را کاهش می دهد.